Vanavond in Denkend Aan Holland: Janny neemt het roer over en André maakt kaas

Vanavond in Denkend Aan Holland: Janny neemt het roer over en André maakt kaas

Vanavond in <em>Denkend Aan Holland</em>: Janny neemt het roer over en André maakt kaas In Denkend Aan Holland verkennen André van Duin en Janny van der Heijden Nederland vanaf het water. In de aflevering van vanavond varen ze van Gouda naar Utrecht. Tijdens deze tocht maken ze een uitstapje naar een biologische kaasboerderij en eten ze een heel bijzonder ei. En Janny neemt voor het eerst het roer over van André. Bekijk de promo hierboven. Denkend Aan Holland is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Denkend Aan Holland gemist? Je kunt iedere aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Humberto Gemist? André van Duin & Janny van der Heijden over Denkend aan Holland Bekijk deze video » Denkend aan Holland: mast André en Janny knalt eraf door brug Bekijk deze video » Zien; André van Duin vindt koffie van Janny niet te zuipen (Denkend aan Holland) Bekijk deze video »

In Denkend Aan Holland verkennen André van Duin en Janny van der Heijden Nederland vanaf het water. In de aflevering van vanavond varen ze van Gouda naar Utrecht. Tijdens deze tocht maken ze een uitstapje naar een biologische kaasboerderij en eten ze een heel bijzonder ei. En Janny neemt voor het eerst het roer over van André.

Bekijk de promo hierboven. Denkend Aan Holland is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Denkend Aan Holland gemist? Je kunt iedere aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Denkend Aan Holland: Janny neemt het roer over en André maakt kaas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV