René van der Gijp emotioneel na zege Max Verstappen: "Tranen in mijn ogen"

René van der Gijp emotioneel na zege Max Verstappen: "Tranen in mijn ogen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 september terugkijken bij Gids.tv.

Na een afwezigheid van 36 jaar heeft Max Verstappen gisteren de Grand Prix van Zandvoort op zijn naam geschreven. De Nederlander kwam na anderhalf uur als eerste over de finish en dat maakte veel los in Nederland, zo ook bij René van der Gijp.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>René van der Gijp</em> emotioneel na zege <em>Max Verstappen</em>: &quot;Tranen in mijn ogen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 september terugkijken bij Gids.tv. Na een afwezigheid van 36 jaar heeft Max Verstappen gisteren de Grand Prix van Zandvoort op zijn naam geschreven. De Nederlander kwam na anderhalf uur als eerste over de finish en dat maakte veel los in Nederland, zo ook bij René van der Gijp. Tekst gaat verder onder de video. Gijp emotioneelRené van der Gijp vertelt bij Veronica Inside dat hij een liefhebber is van autosport. René zag Verstappen gisteren winnen op Zandvoort en kon het maar moeilijk droog houden: "Het feit dat hij over die streep kwam met al dat vuurwerk en al die fans, ik kreeg tranen in mijn ogen." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gijp emotioneel
René van der Gijp vertelt bij Veronica Inside dat hij een liefhebber is van autosport. René zag Verstappen gisteren winnen op Zandvoort en kon het maar moeilijk droog houden: "Het feit dat hij over die streep kwam met al dat vuurwerk en al die fans, ik kreeg tranen in mijn ogen."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp emotioneel na zege Max Verstappen: "Tranen in mijn ogen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV