Volgens Wilfred Genee kan kabinet niets meer verkopen na GP van Zandvoort

Volgens Wilfred Genee kan kabinet niets meer verkopen na GP van Zandvoort

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 september terugkijken bij Gids.tv.

Volgens <em>Wilfred Genee</em> kan kabinet niets meer verkopen na <em>GP van Zandvoort</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 september terugkijken bij Gids.tv. De overvolle tribunes en enorme drukte bij de Formule 1 GP van Zandvoort hebben met name in de cultuur- en evenementensector tot gefronste wenkbrauwen geleid. Waarom zij wel, en wij niet - het was een meer dan terechte vraag. Volgens presentator Wilfred Genee kan het kabinet nu niets meer verkopen als het op coronamaatregelen aankomt. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De overvolle tribunes en enorme drukte bij de Formule 1 GP van Zandvoort hebben met name in de cultuur- en evenementensector tot gefronste wenkbrauwen geleid. Waarom zij wel, en wij niet - het was een meer dan terechte vraag. Volgens presentator Wilfred Genee kan het kabinet nu niets meer verkopen als het op coronamaatregelen aankomt.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Volgens Wilfred Genee kan kabinet niets meer verkopen na GP van Zandvoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV