Jinek gemist? Rob Jetten in zijn nopjes met nieuwe werkplek én werkende airco

Jinek gemist? Rob Jetten in zijn nopjes met nieuwe werkplek én werkende airco

Politiek Den Haag zetelt de komende jaren in het oude Ministerie van Buitenlandse Zaken, nu het Binnenhof gerenoveerd wordt. Politiek verslaggever Jair Ferwerda nam alvast een kijkje en proefde de sfeer met onder anderen Esther Ouwehand, Martin Bosma en Rob Jetten. Die laatste is enthousiast over zijn nieuwe werkplek: "Ik vind het best wel een fijn plekje. Ik heb nu een werkende airco, ik heb een sta-bureau en de computer start op binnen één minuut."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Rob Jetten in zijn nopjes met nieuwe werkplek én werkende airco Politiek Den Haag zetelt de komende jaren in het oude Ministerie van Buitenlandse Zaken, nu het Binnenhof gerenoveerd wordt. Politiek verslaggever Jair Ferwerda nam alvast een kijkje en proefde de sfeer met onder anderen Esther Ouwehand, Martin Bosma en Rob Jetten. Die laatste is enthousiast over zijn nieuwe werkplek: "Ik vind het best wel een fijn plekje. Ik heb nu een werkende airco, ik heb een sta-bureau en de computer start op binnen één minuut." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Rob Jetten in zijn nopjes met nieuwe werkplek én werkende airco


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Rob Jetten in zijn nopjes met nieuwe werkplek én werkende airco of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV