HLF8: Davina Michelle over zingen volkslied bij Formule 1 Zandvoort

HLF8: Davina Michelle over zingen volkslied bij Formule 1 Zandvoort

Davina Michelle was te gast in de allereerste uitzending van de nieuwe talkshow van Johnny de Mol, HLF8, en blikte daar terug op het zingen van het volkslied op het Formule 1-circuit in Zandvoort: "Ik wist wel dat die coureurs voor mijn neus zouden komen te staan maar ik had er op dat moment helemaal niet meer aan gedacht. Daar schrok ik zo erg van! Maar uiteindelijk is het een fantastische dag geweest." Bekijk het fragment van HLF8 hieronder.

<em>HLF8</em>: Davina Michelle over zingen volkslied bij <em>Formule 1</em> Zandvoort Davina Michelle was te gast in de allereerste uitzending van de nieuwe talkshow van Johnny de Mol, HLF8, en blikte daar terug op het zingen van het volkslied op het Formule 1-circuit in Zandvoort: "Ik wist wel dat die coureurs voor mijn neus zouden komen te staan maar ik had er op dat moment helemaal niet meer aan gedacht. Daar schrok ik zo erg van! Maar uiteindelijk is het een fantastische dag geweest." Bekijk het fragment van HLF8 hieronder. De nieuwe talkshow HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook HLF8: Willeke Alberti supertrots op Johnny de Mol Bekijk deze video »

De nieuwe talkshow HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op HLF8: Davina Michelle over zingen volkslied bij Formule 1 Zandvoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV