Albert verafschuwt Frankrijk: "Het is een stinkland!" (URK!)

Albert verafschuwt Frankrijk: "Het is een stinkland!" (URK!)

In de URK!-aflevering van vanavond (7 september) kunnen we zien hoe Teun en Albert ruzie maken over een interieuropdracht. Deze opdracht is namelijk in Frankrijk en Ap verafschuwt dit land. Teun heeft 'Ap' gevraagd om hem te helpen met de interieuropdracht, maar hij wil niet mee: "Frankrijk is een stinkland!", zegt hij. Bekijk het fragment hieronder.

URK! is elke dinsdag om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van URK! terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Albert</em> verafschuwt <em>Frankrijk</em>: &quot;Het is een stinkland!&quot; (<em>URK!</em>) In de URK!-aflevering van vanavond (7 september) kunnen we zien hoe Teun en Albert ruzie maken over een interieuropdracht. Deze opdracht is namelijk in Frankrijk en Ap verafschuwt dit land. Teun heeft 'Ap' gevraagd om hem te helpen met de interieuropdracht, maar hij wil niet mee: "Frankrijk is een stinkland!", zegt hij. Bekijk het fragment hieronder. URK! is elke dinsdag om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van URK! terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Dinsdag in URK!: Mathilde en Gerda zingen erop los Bekijk deze video » Zien: Mathilde onderweg naar Lang Leve de Liefde-date (URK!) Bekijk deze video »
TV :
Albert verafschuwt Frankrijk: "Het is een stinkland!" (URK!)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Albert verafschuwt Frankrijk: "Het is een stinkland!" (URK!) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV