Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over mislukte formatie en eindverslag informateur

Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over mislukte formatie en eindverslag informateur

De formatie van een nieuw kabinet blijft zich maar voortslepen en lijkt te zijn mislukt door de afwijzing door de VVD en het CDA van de PvdA én GroenLinks enerzijds, en de afwijzing door D66 van de ChristenUnie anderzijds. In de Tweede Kamer wordt gedebatteerd over de formatie en het eindverslag van informateur Mariëtte Hamer.

Lees verder onder de video.

Kijk LIVE naar <em>debat Tweede Kamer</em> over mislukte formatie en eindverslag informateur De formatie van een nieuw kabinet blijft zich maar voortslepen en lijkt te zijn mislukt door de afwijzing door de VVD en het CDA van de PvdA én GroenLinks enerzijds, en de afwijzing door D66 van de ChristenUnie anderzijds. In de Tweede Kamer wordt gedebatteerd over de formatie en het eindverslag van informateur Mariëtte Hamer. Lees verder onder de video. Thierry BaudetAlle politieke zwaargewichten zijn aanwezig bij het belangrijke debat in de Kamer. Van alle lijsttrekkers is alleen Thierry Baudet afwezig; zijn plek wordt ingenomen door Pepijn van Houwelingen. Mark Rutte van de VVD en Sigrid Kaag van D66 zullen als eerste spreken. Komt de kabinetsformatie nog uit de impasse? Kijk hierboven op dinsdag 8 september vanaf ongeveer 16.30 uur LIVE naar het debat in de Tweede Kamer over de mislukte formatie. Bekijk ook Jinek: Jaïr Ferwerda bezoekt Den Haag na opnieuw een roerige Haagse week Bekijk deze video » Gert-Jan Segers haalt in Op1 uit naar Sigrid Kaag: "Midden maakt zichzelf kapot" Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over mislukte formatie en eindverslag informateur

Thierry Baudet
Alle politieke zwaargewichten zijn aanwezig bij het belangrijke debat in de Kamer. Van alle lijsttrekkers is alleen Thierry Baudet afwezig; zijn plek wordt ingenomen door Pepijn van Houwelingen. Mark Rutte van de VVD en Sigrid Kaag van D66 zullen als eerste spreken. Komt de kabinetsformatie nog uit de impasse?

Kijk hierboven op dinsdag 8 september vanaf ongeveer 16.30 uur LIVE naar het debat in de Tweede Kamer over de mislukte formatie.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV