Radar: wat is de rol van makelaars bij het woningtekort?

Radar: wat is de rol van makelaars bij het woningtekort?

Het woningtekort en de hoge huizenprijzen zijn een doorn in het oog van starters op de woningmarkt: het lijkt bijna onmogelijk om aan een betaalbaar huis te komen. Antoinette Hertsenberg en haar redactie vragen zich af: "Hoe kan het dat alle huizen die te koop staan direct al weg zijn of voor bedragen ver boven de vraagprijs worden verkocht? Komt dit door het woningtekort of spelen makelaars hier ook een rol bij?" Bekijk de reportage van Radar hieronder.

<em>Radar</em>: wat is de rol van makelaars bij het woningtekort? Het woningtekort en de hoge huizenprijzen zijn een doorn in het oog van starters op de woningmarkt: het lijkt bijna onmogelijk om aan een betaalbaar huis te komen. Antoinette Hertsenberg en haar redactie vragen zich af: "Hoe kan het dat alle huizen die te koop staan direct al weg zijn of voor bedragen ver boven de vraagprijs worden verkocht? Komt dit door het woningtekort of spelen makelaars hier ook een rol bij?" Bekijk de reportage van Radar hieronder. Radar is iedere maandagavond om 20:30 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen van Radar terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Radar: is zelf testen op voedselintolerantie een goed idee? Bekijk deze video » Radar: kruidensupplementen noteren gezondheidsclaims, maar consumenten weten niet wat ze kopen Bekijk deze video »
TV :
Radar: wat is de rol van makelaars bij het woningtekort?

Radar is iedere maandagavond om 20:30 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen van Radar terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Radar: wat is de rol van makelaars bij het woningtekort? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV