Jan Roos en Dennis Schouten woedend: "Heel Nederland hoort dat wij racisten zijn"

Jan Roos en Dennis Schouten woedend: "Heel Nederland hoort dat wij racisten zijn"

Sinds kort heeft Televizier ook een speciale prijs voor de beste Online Serie. Roddelpraat van Jan Roos en Dennis Schouten lag op koers voor een nominatie, maar Televizier heeft hen uitgesloten van deelname. Het leidde tot een kort geding (gewonnen door Roddelpraat), maar de heren mogen nog steeds niet meedoen.

Lees verder onder de video.

<em>Jan Roos</em> en <em>Dennis Schouten</em> woedend: &quot;Heel Nederland hoort dat wij racisten zijn&quot; Sinds kort heeft Televizier ook een speciale prijs voor de beste Online Serie. Roddelpraat van Jan Roos en Dennis Schouten lag op koers voor een nominatie, maar Televizier heeft hen uitgesloten van deelname. Het leidde tot een kort geding (gewonnen door Roddelpraat), maar de heren mogen nog steeds niet meedoen. Lees verder onder de video. RacistenRoos en Schouten balen vooral van de negatieve publiciteit die Roddelpraat heeft gekregen. "Heel Nederland heeft nu gehoord dat wij racisten zijn," aldus Roos. Volgens het tweetal is de schade voor hun imago en het programma groot door de veelbesproken rechtszaak. Hadden ze eigenlijk wel écht mee willen doen? "Natuurlijk! Er is toch niets mooiers dan Jan Roos en Dennis Schouten die op dat Hilversumse inteeltfeestje komen?" zegt Roos. Bekijk het interview met Jan Roos en Dennis Schouten hierboven. Bekijk ook Dennis Schouten in Humberto over vertrek Expeditie Robinson: ''Ik moest zo janken'' Bekijk deze video » Zien: Dennis Schouten vertrouwt lichaam niet meer na TIA en verlaat Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Entertainment :
Jan Roos en Dennis Schouten woedend: "Heel Nederland hoort dat wij racisten zijn"

Racisten
Roos en Schouten balen vooral van de negatieve publiciteit die Roddelpraat heeft gekregen. "Heel Nederland heeft nu gehoord dat wij racisten zijn," aldus Roos. Volgens het tweetal is de schade voor hun imago en het programma groot door de veelbesproken rechtszaak. Hadden ze eigenlijk wel écht mee willen doen? "Natuurlijk! Er is toch niets mooiers dan Jan Roos en Dennis Schouten die op dat Hilversumse inteeltfeestje komen?" zegt Roos.

Bekijk het interview met Jan Roos en Dennis Schouten hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Roos en Dennis Schouten woedend: "Heel Nederland hoort dat wij racisten zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV