Opsporing Verzocht gemist? Pakketbezorger zwaargewond na mishandeling overvaller Dieteren

Opsporing Verzocht gemist? Pakketbezorger zwaargewond na mishandeling overvaller Dieteren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 7 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 7 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Pakketbezorger zwaargewond na mishandeling overvaller <em>Dieteren</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 7 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 7 september terugkijken. Op 22 december begint een Limburgse pakketbezorger om half tien aan zijn dienst van die dag. De dag die zo onbezorgd begon veranderde echter al snel in een nachtmerrie wanneer er een man met vuurwapen oog in oog stond met de pakketbezorger. De man ontvangt rake klappen van de dader en wist direct dat het foute boel was. De dader besluit er met de bus van de bezorger vandoor te gaan en laat de man zwaargewond achter. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Pakketbezorger zwaargewond na mishandeling overvaller Dieteren

Op 22 december begint een Limburgse pakketbezorger om half tien aan zijn dienst van die dag. De dag die zo onbezorgd begon veranderde echter al snel in een nachtmerrie wanneer er een man met vuurwapen oog in oog stond met de pakketbezorger. De man ontvangt rake klappen van de dader en wist direct dat het foute boel was. De dader besluit er met de bus van de bezorger vandoor te gaan en laat de man zwaargewond achter.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Pakketbezorger zwaargewond na mishandeling overvaller Dieteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV