Boerderij van Dorst aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Boerderij van Dorst helpen bekende Nederlanders Raven van Dorst, tot dit voorjaar bekend als Ryanne van Dorst, bij het leven op de boerderij. Elke woensdag om 20:25 uur op NPO 3. DroomIn Boerderij van Dorst trekt Raven van Dorst zich terug op het platteland om een langgekoesterde droom na te jagen: zelfvoorzienend landbouwen. Om zo de wereld een klein beetje mooier te maken. OpknappenElke week schieten twee collega's te hulp. Ver weg van de goudomrande glamour van de showbizz, gaan ze aan de slag. De boerderij opknappen, groente en fruit telen, het land bewerken, beesten houden, poep scheppen, ploegen, zaaien, oogsten en melken. GastenOndertussen wordt er vooral plezier gemaakt en vraagt Raven ze het hemd van het lijf. Onder anderen Maarten van Rossem, Eva Jinek, Frans Bauer en Ronnie Flex doen mee. In de eerste aflevering zijn tv-persoonlijkheid Martien Meiland en politica Caroline van der Plas te gast. Boerderij Van Dorst: hebben Martien Meiland en Eva Jinek groene vingers? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Boerderij van Dorst helpen bekende Nederlanders Raven van Dorst, tot dit voorjaar bekend als Ryanne van Dorst, bij het leven op de boerderij. Elke woensdag om 20:25 uur op NPO 3.

Droom
In Boerderij van Dorst trekt Raven van Dorst zich terug op het platteland om een langgekoesterde droom na te jagen: zelfvoorzienend landbouwen. Om zo de wereld een klein beetje mooier te maken.

Opknappen
Elke week schieten twee collega's te hulp. Ver weg van de goudomrande glamour van de showbizz, gaan ze aan de slag. De boerderij opknappen, groente en fruit telen, het land bewerken, beesten houden, poep scheppen, ploegen, zaaien, oogsten en melken.

Gasten
Ondertussen wordt er vooral plezier gemaakt en vraagt Raven ze het hemd van het lijf. Onder anderen Maarten van Rossem, Eva Jinek, Frans Bauer en Ronnie Flex doen mee. In de eerste aflevering zijn tv-persoonlijkheid Martien Meiland en politica Caroline van der Plas te gast.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boerderij van Dorst

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boerderij van Dorst aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV