Video: Lil' Kleine voor de rechter, dit weten we over de zware mishandeling

Video: Lil' Kleine voor de rechter, dit weten we over de zware mishandeling

Video: Lil' Kleine voor de rechter, dit weten we over de <em>zware mishandeling</em> Lil' Kleine stond woensdag, met twee andere mannen, in de rechtbank terecht op verdenking van een zware mishandeling in het Amsterdamse uitgaansleven. Verslaggever Mascha de Jong was daarbij, in tegenstelling tot Lil' Kleine zelf. De Jong vertelt in bovenstaande video van De Telegraaf wat de bevindingen van de rechtbank zijn: "De zaak gaat naar een meervoudige kamer, en dus kunnen er zwaardere straffen worden uitgedeeld." Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Valentijn Driessen reageert op clash met Louis van Gaal: "Hij heeft geen gelijk" Bekijk deze video » Jan Roos en Dennis Schouten woedend: "Heel Nederland hoort dat wij racisten zijn" Bekijk deze video » Zien: Dennis Schouten over ‘affaire’ met Sandra Ysbrandy bij Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Lil' Kleine voor de rechter, dit weten we over de zware mishandeling

Lil' Kleine stond woensdag, met twee andere mannen, in de rechtbank terecht op verdenking van een zware mishandeling in het Amsterdamse uitgaansleven. Verslaggever Mascha de Jong was daarbij, in tegenstelling tot Lil' Kleine zelf. De Jong vertelt in bovenstaande video van De Telegraaf wat de bevindingen van de rechtbank zijn: "De zaak gaat naar een meervoudige kamer, en dus kunnen er zwaardere straffen worden uitgedeeld."

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Lil' Kleine voor de rechter, dit weten we over de zware mishandeling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV