Peter Gillis reageert op kritiek vieze keukens: "Hoge bomen vangen veel wind"

Peter Gillis reageert op kritiek vieze keukens: "Hoge bomen vangen veel wind"

Peter Gillis reageert op kritiek <em>vieze keukens</em>: &quot;Hoge bomen vangen veel wind&quot; Peter Gillis heeft een roerige zomer achter de rug. De Massa is Kassa-ster kreeg bakken met kritiek over zich heen omdat zijn vakantieparken niet zouden deugen en vies zouden zijn. Zelf genoot hij met zijn Nicole van een topvakantie in Italië. "De vakantie was helemaal super, dat wel," zegt Gilles daarover, maar hij reageert ook op alle kritiek: "Hoge bomen vangen veel wind." Familie Gillis: Massa is Kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Vakantiepark Peter Gillis blijkt stuk smeriger dan op tv (video) Bekijk deze video » Peter Gillis over ophef vakantieparken: 'We worden afgeperst' (video) Bekijk deze video » Schokkende beelden: Peter Gillis en Nicol gaan van de glijbaan in Familie Gillis Bekijk deze video » Kassa onthult wanpraktijken vakantiepark Peter Gillis: ''Smerig beddengoed en beschimmelde gordijnen'' Bekijk deze video »
TV :
Peter Gillis reageert op kritiek vieze keukens: "Hoge bomen vangen veel wind"

Peter Gillis heeft een roerige zomer achter de rug. De Massa is Kassa-ster kreeg bakken met kritiek over zich heen omdat zijn vakantieparken niet zouden deugen en vies zouden zijn. Zelf genoot hij met zijn Nicole van een topvakantie in Italië. "De vakantie was helemaal super, dat wel," zegt Gilles daarover, maar hij reageert ook op alle kritiek: "Hoge bomen vangen veel wind."

Familie Gillis: Massa is Kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter Gillis reageert op kritiek vieze keukens: "Hoge bomen vangen veel wind" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV