Video: 'First Dates' volgend seizoen zonder iconische Sergio Vyent

Video: 'First Dates' volgend seizoen zonder iconische Sergio Vyent

Het populaire 'First Dates' zal het volgend jaar moeten doen zonder de iconische bariton van maître Sergio Vyent. De opnames voor het nieuwe seizoen vallen tegelijk met de theatertour die hij met Jim Bakkum gaat doen en dat valt helaas niet te combineren.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Video: 'First Dates' volgend seizoen zonder iconische <em>Sergio Vyent</em> Het populaire 'First Dates' zal het volgend jaar moeten doen zonder de iconische bariton van maître Sergio Vyent. De opnames voor het nieuwe seizoen vallen tegelijk met de theatertour die hij met Jim Bakkum gaat doen en dat valt helaas niet te combineren. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. First Dates is elke werkdag om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van First Dates terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: 'First Dates' volgend seizoen zonder iconische Sergio Vyent

First Dates is elke werkdag om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van First Dates terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: 'First Dates' volgend seizoen zonder iconische Sergio Vyent of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV