Khalid & Sophie gemist? "Louis van Gaal weet de mentaliteit van Oranje te draaien"

Khalid & Sophie gemist? "Louis van Gaal weet de mentaliteit van Oranje te draaien"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? &quot;Louis van Gaal weet de mentaliteit van Oranje te draaien&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Nederland won gisteren met glorieuze cijfers van Turkije (6-1). Vooraf zei Louis van Gaal dat alle spelers in hun kracht spelen. Volgens de gasten van Khalid & Sophie, onder andere Arno Vermeulen en Tom Egbers, is dat gelukt: "Louis van Gaal heeft de mentaliteit van het team weten te draaien." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? "Louis van Gaal weet de mentaliteit van Oranje te draaien"

Nederland won gisteren met glorieuze cijfers van Turkije (6-1). Vooraf zei Louis van Gaal dat alle spelers in hun kracht spelen. Volgens de gasten van Khalid & Sophie, onder andere Arno Vermeulen en Tom Egbers, is dat gelukt: "Louis van Gaal heeft de mentaliteit van het team weten te draaien."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie gemist? "Louis van Gaal weet de mentaliteit van Oranje te draaien" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV