Zien: 18-jarige Emma Raducanu bereikt halve finale US Open na zege op Belinda Bencic

Zien: 18-jarige Emma Raducanu bereikt halve finale US Open na zege op Belinda Bencic

Zien: 18-jarige <em>Emma Raducanu</em> bereikt halve finale US Open na zege op <em>Belinda Bencic</em> Even leek onze eigen Botic van de Zandschulp dé sensatie van deze US Open te worden, maar de spotlights zijn gestolen door Emma Raducanu. De pas achttienjarige Britse qualifier werd geboren in Toronto, is de dochter van een Chinese moeder en een Roemeense vader en verhuisde op tweejarige leeftijd naar het Verenigd Koninkrijk - over multicultureel gesproken. Nu gaat het echter vooral over haar waanzinnige prestaties op de baan: ze versloeg Belinda Bencic in de kwartfinales. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Emma Raducanu - Belinda Bencic hierboven. Bekijk ook US Open: Botic Van De Zandschulp maakt het Daniil Medvedev lastig (samenvatting kwartfinale) Bekijk deze video » Botic van de Zandschulp reageert bij Op1 op uitschakeling: "Ben nu teleurgesteld" Bekijk deze video »
Tennis :
Zien: 18-jarige Emma Raducanu bereikt halve finale US Open na zege op Belinda Bencic

Even leek onze eigen Botic van de Zandschulp dé sensatie van deze US Open te worden, maar de spotlights zijn gestolen door Emma Raducanu. De pas achttienjarige Britse qualifier werd geboren in Toronto, is de dochter van een Chinese moeder en een Roemeense vader en verhuisde op tweejarige leeftijd naar het Verenigd Koninkrijk - over multicultureel gesproken. Nu gaat het echter vooral over haar waanzinnige prestaties op de baan: ze versloeg Belinda Bencic in de kwartfinales.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Emma Raducanu - Belinda Bencic hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: 18-jarige Emma Raducanu bereikt halve finale US Open na zege op Belinda Bencic of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV