Chateau Meiland: Martien in de stress tijdens verhuizing

Chateau Meiland: Martien in de stress tijdens verhuizing

De Meilandjes zijn inmiddels vanuit het oosten van het land naar de kust verhuisd. Nu kan het klussen beginnen.

Nieuwe meubels
De familie verhuist veel, maar wil wel telkens een ander interieur. Martien heeft voor het nieuwe huis grootse plannen. Hij heeft zich compleet uitgeleefd in de meubelwinkel en de meest execentrieke hebbedingetjes ingeslagen.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien in de stress tijdens verhuizing De Meilandjes zijn inmiddels vanuit het oosten van het land naar de kust verhuisd. Nu kan het klussen beginnen. Nieuwe meubelsDe familie verhuist veel, maar wil wel telkens een ander interieur. Martien heeft voor het nieuwe huis grootse plannen. Hij heeft zich compleet uitgeleefd in de meubelwinkel en de meest execentrieke hebbedingetjes ingeslagen. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen verbaast zich over succes Martien Meiland: "Hysterische gek" Bekijk deze video » Hilarisch: Fred van Leer doet Martien Meiland na Bekijk deze video » Dilemma voor Martien Meiland: "Het lijkt wel alsof hier een dwerg woont" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien in de stress tijdens verhuizing of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV