Klassiek Concert vanaf de Dam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiek Concert vanaf de Dam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiek Concert vanaf de Dam gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het Koninklijk Concertgebouworkest opent het nieuwe seizoen met een feestelijk openluchtconcert op de Dam in Amsterdam. De avond wordt gepresenteerd door Ab Nieuwdorp. CadeauOpening Night is een cadeau van het Concertgebouworkest aan de stad, het land en de wereld. Het orkest is verheugd om weer voor publiek te kunnen optreden. ReisDirigent Daniel Harding en solist Leonidas Kavakos nemen het orkest en het publiek op de Dam en thuis mee op een muzikale reis, die begint met het korte, energieke Chase van de Nederlander Joey Roukens. StraussVia Richard Strauss' Don Juan, Niccolò Paganini's La Campanella en de Ouverture 'La forza del destino' van Giuseppe Verdi arriveren we in Parijs met D'un matin de printemps van Lili Boulanger en Tzigane van Maurice Ravel. Holland's Got Talent: Stoere vent met tattoos speelt klassieke muziek op piano Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het Koninklijk Concertgebouworkest opent het nieuwe seizoen met een feestelijk openluchtconcert op de Dam in Amsterdam. De avond wordt gepresenteerd door Ab Nieuwdorp.

Cadeau
Opening Night is een cadeau van het Concertgebouworkest aan de stad, het land en de wereld. Het orkest is verheugd om weer voor publiek te kunnen optreden.

Reis
Dirigent Daniel Harding en solist Leonidas Kavakos nemen het orkest en het publiek op de Dam en thuis mee op een muzikale reis, die begint met het korte, energieke Chase van de Nederlander Joey Roukens.

Strauss
Via Richard Strauss' Don Juan, Niccolò Paganini's La Campanella en de Ouverture 'La forza del destino' van Giuseppe Verdi arriveren we in Parijs met D'un matin de printemps van Lili Boulanger en Tzigane van Maurice Ravel.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Klassiek Concert vanaf de Dam gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier