DWHN: Jan Jaap van der Wal ziet verband tussen Lil' Kleine en stikstof

DWHN: Jan Jaap van der Wal ziet verband tussen Lil' Kleine en stikstof

Dit Was Het Nieuws waagde zich donderdagavond aan de stikstofdiscussie, waarbij Jan Jaap van der Wal met een bijzondere uitleg kwam: "Eigenlijk is stikstof een soort scheikundige versie van Lil' Kleine. Op zichzelf is er niks aan de hand maar als het een verbinding aangaat wordt het gevaarlijk." Bekijk het fragment hieronder.

DWHN: Jan Jaap van der Wal ziet verband tussen <em>Lil' Kleine</em> en stikstof Dit Was Het Nieuws waagde zich donderdagavond aan de stikstofdiscussie, waarbij Jan Jaap van der Wal met een bijzondere uitleg kwam: "Eigenlijk is stikstof een soort scheikundige versie van Lil' Kleine. Op zichzelf is er niks aan de hand maar als het een verbinding aangaat wordt het gevaarlijk." Bekijk het fragment hieronder. Dit Was Het Nieuws is iedere donderdag rond 21:40 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.
TV :
DWHN: Jan Jaap van der Wal ziet verband tussen Lil' Kleine en stikstof

Dit Was Het Nieuws is iedere donderdag rond 21:40 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DWHN: Jan Jaap van der Wal ziet verband tussen Lil' Kleine en stikstof of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV