Op1 gemist? Rifka Lodeizen over Maud & Babs

Op1 gemist? Rifka Lodeizen over Maud & Babs

Rifka Lodeizen is vanaf zondag te zien in de nieuwe Omroep MAX-serie Maud & Babs, waarin ze mantelzorger voor haar dementerende moeder speelt. Het thema is bekend voor de actrice, zo vertelt ze bij Op1: "Mijn vader begon rond zijn 60e dingen te vergeten dus daar kregen wij ook mee te maken."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1 gemist?</em> Rifka Lodeizen over Maud &amp; Babs Rifka Lodeizen is vanaf zondag te zien in de nieuwe Omroep MAX-serie Maud & Babs, waarin ze mantelzorger voor haar dementerende moeder speelt. Het thema is bekend voor de actrice, zo vertelt ze bij Op1: "Mijn vader begon rond zijn 60e dingen te vergeten dus daar kregen wij ook mee te maken." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Maud & Babs is vanaf 12 september iedere zondag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maud & Babs terugkijken via Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Rifka Lodeizen over Maud & Babs

Maud & Babs is vanaf 12 september iedere zondag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maud & Babs terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Rifka Lodeizen over Maud & Babs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV