Videoclip: Vengaboys - 1999 (I Wanna Go Back)

Videoclip: Vengaboys - 1999 (I Wanna Go Back)

De Vengaboys zijn terug met nieuwe muziek en de legendarische popact wil ook terug: naar 1999. Eind jaren '90 scoorde de groep, onder leiding van de zangeressen Kim Sasabone en Denise van Rijswijk, grote hits met o.a. Boom, boom, boom, boom! en We're going to Ibiza dus het is niet raar dat ze terug willen naar die tijd. Is dit hét moment voor een grootse comeback? Aan de videoclip zal het in ieder geval niet liggen: bekijk 1999 (I Wanna Go Back) hieronder.

Videoclip: Vengaboys - 1999 (<em>I Wanna Go Back</em>) De Vengaboys zijn terug met nieuwe muziek en de legendarische popact wil ook terug: naar 1999. Eind jaren '90 scoorde de groep, onder leiding van de zangeressen Kim Sasabone en Denise van Rijswijk, grote hits met o.a. Boom, boom, boom, boom! en We're going to Ibiza dus het is niet raar dat ze terug willen naar die tijd. Is dit hét moment voor een grootse comeback? Aan de videoclip zal het in ieder geval niet liggen: bekijk 1999 (I Wanna Go Back) hieronder. Bekijk ook Vengaboys brengen unplugged-versie We're Going To Ibiza! uit Bekijk deze video »
Muziek :
Videoclip: Vengaboys - 1999 (I Wanna Go Back)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Videoclip: Vengaboys - 1999 (I Wanna Go Back) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV