HLF8: Guus Meeuwis pakt Mark Rutte aan in gezongen column

HLF8: Guus Meeuwis pakt Mark Rutte aan in gezongen column

In een muzikale column richtte Guus Meeuwis zich deze week tegen de politici in Den Haag en Mark Rutte in het bijzonder. De Brabantse zanger vindt het namelijk de hoogste tijd om de coronaregels verder te versoepelen zodat hij en zijn collega's weer op kunnen gaan treden voor groot publiek: "We zouden het toch samen doen? Maar aan het einde van de rit zijn we mijlenver van huis. En in plaats van iets te bouwen heeft u steen vermaald tot gruis", zingt hij. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder.

HLF8: Guus Meeuwis pakt <em>Mark Rutte</em> aan in gezongen column In een muzikale column richtte Guus Meeuwis zich deze week tegen de politici in Den Haag en Mark Rutte in het bijzonder. De Brabantse zanger vindt het namelijk de hoogste tijd om de coronaregels verder te versoepelen zodat hij en zijn collega's weer op kunnen gaan treden voor groot publiek: "We zouden het toch samen doen? Maar aan het einde van de rit zijn we mijlenver van huis. En in plaats van iets te bouwen heeft u steen vermaald tot gruis", zingt hij. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder. De nieuwe talkshow HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook HLF8: Johnny de Mol prijst zijn vrouw Anouk Bekijk deze video » Videoclip: Vengaboys - 1999 (I Wanna Go Back) Bekijk deze video »

De nieuwe talkshow HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op HLF8: Guus Meeuwis pakt Mark Rutte aan in gezongen column of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV