Guus Hiddink bij HLF8 geëerd door bekende voetbalvrienden

Guus Hiddink bij HLF8 geëerd door bekende voetbalvrienden

Guus Hiddink, die deze week bekend maakte te gaan stoppen als voetbaltrainer, viert op 8 november zijn 75e verjaardag. Vanwege die mijlpaal werd hij door Johnny de Mol verrast met een video waarin bekende voetbalvrienden als Sjaak Swart, Frank de Boer en Arjen Robben hun felicitaties uitspraken en bijzondere herinneringen deelden. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder.

Guus Hiddink bij <em>HLF8</em> geëerd door bekende voetbalvrienden Guus Hiddink, die deze week bekend maakte te gaan stoppen als voetbaltrainer, viert op 8 november zijn 75e verjaardag. Vanwege die mijlpaal werd hij door Johnny de Mol verrast met een video waarin bekende voetbalvrienden als Sjaak Swart, Frank de Boer en Arjen Robben hun felicitaties uitspraken en bijzondere herinneringen deelden. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder. De nieuwe talkshow HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook HLF8: Guus Meeuwis pakt Mark Rutte aan in gezongen column Bekijk deze video »

De nieuwe talkshow HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Guus Hiddink bij HLF8 geëerd door bekende voetbalvrienden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV