HLF8 gemist? Tom Waes (Undercover) over pijnpunt van zijn leven

HLF8 gemist? Tom Waes (Undercover) over pijnpunt van zijn leven

Tom Waes, bekend van Reizen Waes en de de Netflix-hitserie Undercover, sprak donderdag met Johnny de Mol over een van de pijnpunten van zijn leven: teveel van huis zijn en daardoor zijn gezin moeten missen. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder.

<em>HLF8 gemist?</em> Tom Waes (Undercover) over pijnpunt van zijn leven Tom Waes, bekend van Reizen Waes en de de Netflix-hitserie Undercover, sprak donderdag met Johnny de Mol over een van de pijnpunten van zijn leven: teveel van huis zijn en daardoor zijn gezin moeten missen. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder. De nieuwe talkshow HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook HLF8: Guus Meeuwis pakt Mark Rutte aan in gezongen column Bekijk deze video » Guus Hiddink bij HLF8 geëerd door bekende voetbalvrienden Bekijk deze video »

De nieuwe talkshow HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op HLF8 gemist? Tom Waes (Undercover) over pijnpunt van zijn leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV