Zaterdag te zien op SBS6: Het Jachtseizoen van StukTV

Zaterdag te zien op SBS6: Het Jachtseizoen van StukTV

Zaterdag te zien op SBS6: <em>Het Jachtseizoen</em> van StukTV Vanaf zaterdag 11 september is Het Jachtseizoen, de populaire YouTube-serie van de mannen van StukTV, voor het eerst te zien op televisie. Op SBS6 zien we hoe diverse bekende Nederlanders, zoals Wesley Sneijder, Wendy van Dijk en Simon Keizer, als voortvluchtige criminelen op de vlucht staan voor de heren. Bekijk de promo hierboven. Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 11 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Anita valt van motor Harry Bekijk deze video » Het Jachtseizoen: stijgt helikopter Simon Keizer en Britt Dekker op tijd op? Bekijk deze video » HLF8 gemist? Tom Waes (Undercover) over pijnpunt van zijn leven Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vanaf zaterdag 11 september is Het Jachtseizoen, de populaire YouTube-serie van de mannen van StukTV, voor het eerst te zien op televisie. Op SBS6 zien we hoe diverse bekende Nederlanders, zoals Wesley Sneijder, Wendy van Dijk en Simon Keizer, als voortvluchtige criminelen op de vlucht staan voor de heren. Bekijk de promo hierboven.

Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 11 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag te zien op SBS6: Het Jachtseizoen van StukTV of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV