Video: The Wheel met Rob Kemps is vanaf zaterdag te zien op SBS6

Video: The Wheel met Rob Kemps is vanaf zaterdag te zien op SBS6

Video: <em>The Wheel</em> met Rob Kemps is vanaf zaterdag te zien op SBS6 Zaterdagavond maakt Rob Kemps zijn presentatiedebuut bij SBS6 met de spelshow The Wheel, BN'ers een onbekende Nederlander helpen bij het winnen van de hoofdprijs. De deelnemers zijn onder andere Willeke Alberti, Samantha Steenwijk en René Froger. Bekijk de promo hierboven. The Wheel is vanaf zaterdag 11 september wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van The Wheel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Jachtseizoen: stijgt helikopter Simon Keizer en Britt Dekker op tijd op? Bekijk deze video » HLF8 gemist? Tom Waes (Undercover) over pijnpunt van zijn leven Bekijk deze video » Zaterdag te zien op SBS6: Het Jachtseizoen van StukTV Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zaterdagavond maakt Rob Kemps zijn presentatiedebuut bij SBS6 met de spelshow The Wheel, BN'ers een onbekende Nederlander helpen bij het winnen van de hoofdprijs. De deelnemers zijn onder andere Willeke Alberti, Samantha Steenwijk en René Froger. Bekijk de promo hierboven.

The Wheel is vanaf zaterdag 11 september wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van The Wheel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: The Wheel met Rob Kemps is vanaf zaterdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV