Maxime Meiland klaar met kritiek: "Jongens jullie hebben geen idee" (video)

Maxime Meiland klaar met kritiek: "Jongens jullie hebben geen idee" (video)

Ze draagt momenteel nog een klein wondertje in haar buik, Maxime Meiland, maar staat ook tienermoeders bij in een nieuw seizoen van Vier Handen Op Een Buik. Daarover krijgt ze echter niet de meest leuke reacties.

<em>Maxime Meiland</em> klaar met kritiek: &quot;Jongens jullie hebben geen idee&quot; (video) Ze draagt momenteel nog een klein wondertje in haar buik, Maxime Meiland, maar staat ook tienermoeders bij in een nieuw seizoen van Vier Handen Op Een Buik. Daarover krijgt ze echter niet de meest leuke reacties. Geen ideeHet is iets waar ze zich wel in kan vinden, Maxime kreeg op haar 21e dochtertje Claire die zij alleen opvoedde. Toch krijgt de Meiland een flinke bak met kritiek over haar heen wat betreft de deelname aan het programma: "Heel vaak wordt er over mij gezegd dat ik een verwend nest ben. Nu dacht ik echt: Jongens jullie hebben eigenlijk geen idee." Het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Een Buik is te zien vanaf 14 september om 20:25 op NPO3. Je kunt elke aflevering van Vier Handen Op Een Buik terugkijken via Gids.tv.
TV :
Maxime Meiland klaar met kritiek: "Jongens jullie hebben geen idee" (video)

Geen idee
Het is iets waar ze zich wel in kan vinden, Maxime kreeg op haar 21e dochtertje Claire die zij alleen opvoedde. Toch krijgt de Meiland een flinke bak met kritiek over haar heen wat betreft de deelname aan het programma: "Heel vaak wordt er over mij gezegd dat ik een verwend nest ben. Nu dacht ik echt: Jongens jullie hebben eigenlijk geen idee."

Het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Een Buik is te zien vanaf 14 september om 20:25 op NPO3. Je kunt elke aflevering van Vier Handen Op Een Buik terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maxime Meiland klaar met kritiek: "Jongens jullie hebben geen idee" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV