Video: dader kunstroof beroemde schilderijen voor de rechter

Video: dader kunstroof beroemde schilderijen voor de rechter

Nils M. is mogelijk verantwoordelijk voor een spraakmakende kunstroof. Hierbij zijn beroemde miljoenenwerken buitgemaakt. Het DNA van Nils M. is teruggevonden rondom het plaats delict en hij maakte zich daarnaast al eerder schuldig aan strafbare feiten. John van den Heuvel reageert: "Hij heeft een ellenlang strafblad." Van den Heuvel heeft er daarnaast wel vertrouwen in dat de kunstwerken weer boven water komen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Video: dader <em>kunstroof</em> beroemde <em>schilderijen</em> voor de rechter Nils M. is mogelijk verantwoordelijk voor een spraakmakende kunstroof. Hierbij zijn beroemde miljoenenwerken buitgemaakt. Het DNA van Nils M. is teruggevonden rondom het plaats delict en hij maakte zich daarnaast al eerder schuldig aan strafbare feiten. John van den Heuvel reageert: "Hij heeft een ellenlang strafblad." Van den Heuvel heeft er daarnaast wel vertrouwen in dat de kunstwerken weer boven water komen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Video: dader kunstroof beroemde schilderijen voor de rechter


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: dader kunstroof beroemde schilderijen voor de rechter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV