Veronica Inside gemist? Johan Derksen: "Moeder 13-jarige selfiemakende Amin verantwoordelijk"

Veronica Inside gemist? Johan Derksen: "Moeder 13-jarige selfiemakende Amin verantwoordelijk"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em>: &quot;Moeder 13-jarige selfiemakende Amin verantwoordelijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De 13-jarige Amin maakte een selfie met Memphis Depay tijdens een wedstrijd van Oranje. "Een draai om zijn oren had ik hem gegeven", aldus Valentijn. Ook Johan Derksen geeft aan dat dit niet de bedoeling is, maar legt de verantwoordelijkheid niet bij de jongen zelf: "Moeder Amin verantwoordelijk", aldus Derksen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De 13-jarige Amin maakte een selfie met Memphis Depay tijdens een wedstrijd van Oranje. "Een draai om zijn oren had ik hem gegeven", aldus Valentijn. Ook Johan Derksen geeft aan dat dit niet de bedoeling is, maar legt de verantwoordelijkheid niet bij de jongen zelf: "Moeder Amin verantwoordelijk", aldus Derksen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan Derksen: "Moeder 13-jarige selfiemakende Amin verantwoordelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV