The Voice Senior gemist? Dorine Bijl raakt coaches met gevoelige Liefde van Later

The Voice Senior gemist? Dorine Bijl raakt coaches met gevoelige Liefde van Later

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 10 september terugkijken bij Gids.tv.

Dorine Bijl zingt een klassieker van Herman van Veen. "Liefde Van Later" vertolkt ze met veel emotie tijdens The Blind Auditions van The Voice Senior.

<em>The Voice Senior</em> gemist? Dorine Bijl raakt coaches met gevoelige <em>Liefde van Later</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 10 september terugkijken bij Gids.tv. Dorine Bijl zingt een klassieker van Herman van Veen. "Liefde Van Later" vertolkt ze met veel emotie tijdens The Blind Auditions van The Voice Senior. Alle vierIlse besluit als eerste te draaien en zij zet ook de toon voor de rest van de coaches, ze draaien alle vier. De coaches zijn geraakt door de versie van Dorine: "Je moet dit lied neerleggen en dat is precies wat je deed, daarom zijn we zo geraakt." The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Senior gemist? Dorine Bijl raakt coaches met gevoelige Liefde van Later

Alle vier
Ilse besluit als eerste te draaien en zij zet ook de toon voor de rest van de coaches, ze draaien alle vier. De coaches zijn geraakt door de versie van Dorine: "Je moet dit lied neerleggen en dat is precies wat je deed, daarom zijn we zo geraakt."

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice Senior gemist? Dorine Bijl raakt coaches met gevoelige Liefde van Later of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV