Op1 gemist? Top 40 ontvangt Ere-Zilveren Reismicrofoon

Op1 gemist? Top 40 ontvangt Ere-Zilveren Reismicrofoon

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Top 40 ontvangt <em>Ere-Zilveren Reismicrofoon</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De top 40 ontving vandaag (10 september) de Ere-Zilveren Reissmicrofoon. De Top 40 was het populairste radioprogramma waarin alle hits van die periode werden gedraaid. "Vroeger belden mensen naar platenzaken in heel Nederland. Die vroegen dan om de top 10 van de meest verkochte singeltjes op dat moment." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Top 40 ontvangt Ere-Zilveren Reismicrofoon

De top 40 ontving vandaag (10 september) de Ere-Zilveren Reissmicrofoon. De Top 40 was het populairste radioprogramma waarin alle hits van die periode werden gedraaid. "Vroeger belden mensen naar platenzaken in heel Nederland. Die vroegen dan om de top 10 van de meest verkochte singeltjes op dat moment."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Top 40 ontvangt Ere-Zilveren Reismicrofoon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV