Johan Derksen in VI: "Mark Rutte heeft ook wel veel fout gedaan"

Johan Derksen in VI: "Mark Rutte heeft ook wel veel fout gedaan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Johan Derksen in <em>VI</em>: &quot;Mark Rutte heeft ook wel veel fout gedaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vrijdagavond gaf Johan Derksen in de uitzending van Veronica Inside een politiek pleidooi, waarin hij zijn zorg uitsprak over onder andere de woningmarkt. Die ligt namelijk volledig op zijn gat. En de hoofdverantwoordelijke is volgens Derksen Mark Rutte. Ook al is Derksen fan van onze demissionair premier, hij is ook kritisch. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vrijdagavond gaf Johan Derksen in de uitzending van Veronica Inside een politiek pleidooi, waarin hij zijn zorg uitsprak over onder andere de woningmarkt. Die ligt namelijk volledig op zijn gat. En de hoofdverantwoordelijke is volgens Derksen Mark Rutte. Ook al is Derksen fan van onze demissionair premier, hij is ook kritisch.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI: "Mark Rutte heeft ook wel veel fout gedaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV