In de voetsporen van de Wederopbouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de voetsporen van de Wederopbouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de voetsporen van de Wederopbouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma In de voetsporen van de Wederopbouw kijkt presentator Philip Freriks terug op de periode na de bevrijding van Nederland. Elke zaterdag om 20:25 uur op NPO 2. PrijsIn de periode 1945-1960 is de basis gelegd voor een sterk land. De prijs die Nederland voor de vrijheid heeft moeten betalen wordt direct zichtbaar na de bevrijding op 5 mei 1945. KeuzesPhilip Freriks groeide zelf op in die tijd en kijkt nu terug naar een periode die zoveel invloed heeft gehad op ons dagelijks leven nu. Een periode waarbij goed en fout op scherp staan tijdens de berechtingen van foute Nederlanders. De periode waarin politieke keuzes werden gemaakt, waar we nu nog mee leven. Jinek gemist? Hoofdrolspelers Mijn beste vriendin Anne Frank over speelfilm Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma In de voetsporen van de Wederopbouw kijkt presentator Philip Freriks terug op de periode na de bevrijding van Nederland. Elke zaterdag om 20:25 uur op NPO 2.

Prijs
In de periode 1945-1960 is de basis gelegd voor een sterk land. De prijs die Nederland voor de vrijheid heeft moeten betalen wordt direct zichtbaar na de bevrijding op 5 mei 1945.

Keuzes
Philip Freriks groeide zelf op in die tijd en kijkt nu terug naar een periode die zoveel invloed heeft gehad op ons dagelijks leven nu. Een periode waarbij goed en fout op scherp staan tijdens de berechtingen van foute Nederlanders. De periode waarin politieke keuzes werden gemaakt, waar we nu nog mee leven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op In de voetsporen van de Wederopbouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV