2Doc: 9/11 Life Under Attack gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2Doc: 9/11 Life Under Attack gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2Doc: 9/11 Life Under Attack gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Britse documentaire '9/11 - Life Under Attack' doet minutieus verslag van de aanslagen op elf september in New York. Regisseur Karen Edwards doet dit aan de hand van beelden, zonder interviews of commentaar, gefilmd door New Yorkers met hun mobieltje. DoelwitOp deze 11 september is het twintig jaar geleden dat de Verenigde Staten het doelwit werden van een viertal terroristische aanslagen door middel van gekaapte passagiersvliegtuigen. PersoonlijkIn de documentaire wordt het verloop van die bewuste dag verteld en verbeeld aan de hand van persoonlijk archief van New Yorkers en bezoekers van de stad, die op die ochtend hun videocamera of mobieltje pakten om vast te leggen wat ze voor hun ogen zagen gebeuren. AngstHet resultaat is een uiterst persoonlijke en intieme film waarbij de kijker de angst, onzekerheid en verwarring meebeleeft met de bevolking. Nieuwsuur: wat is de impact van de aanslag op de Twin Towers 20 jaar later? Bekijk deze video » Bekijk de trailer: Rudi - Achtervolgd door 9/11 vanaf nu te zien op Videoland Bekijk deze video »
Uitzending :
2Doc: 9/11 Life Under Attack gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De Britse documentaire '9/11 - Life Under Attack' doet minutieus verslag van de aanslagen op elf september in New York. Regisseur Karen Edwards doet dit aan de hand van beelden, zonder interviews of commentaar, gefilmd door New Yorkers met hun mobieltje.

Doelwit
Op deze 11 september is het twintig jaar geleden dat de Verenigde Staten het doelwit werden van een viertal terroristische aanslagen door middel van gekaapte passagiersvliegtuigen.

Persoonlijk
In de documentaire wordt het verloop van die bewuste dag verteld en verbeeld aan de hand van persoonlijk archief van New Yorkers en bezoekers van de stad, die op die ochtend hun videocamera of mobieltje pakten om vast te leggen wat ze voor hun ogen zagen gebeuren.

Angst
Het resultaat is een uiterst persoonlijke en intieme film waarbij de kijker de angst, onzekerheid en verwarring meebeleeft met de bevolking.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 2Doc: 9/11 Life Under Attack gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV