The Sommerdahl Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Sommerdahl Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Sommerdahl Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Deense detectiveserie The Sommerdahl Murders te zien. Elke zaterdag om 20:30 uur op NPO 3. MoordzakenIn het Deense plaatsje Helsingør lost de recherche diverse moordzaken op. Dan Sommerdahl heeft de leiding over de onderzoeken. Hij staat erom bekend dat hij zich helemaal laat opslokken door zijn werk, en dat blijft niet zonder gevolgen. BegraafplaatsWanneer de zanger van een Deense rockband aan het begin van het nieuwe seizoen dood wordt aangetroffen op een begraafplaats, moeten Dan en zijn team aan het werk. RekeningEr lijken meerdere kandidaten te zijn die een rekening met het slachtoffer te vereffenen hadden. Dan zal zich tot het uiterste moeten inspannen, en onverwachtse wendingen kunnen niet worden uitgesloten. Bekijk trailer Una película de policías: vanaf 5 november te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Indringer: vanaf 27 september te zien op Videoland Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Deense detectiveserie The Sommerdahl Murders te zien. Elke zaterdag om 20:30 uur op NPO 3.

Moordzaken
In het Deense plaatsje Helsingør lost de recherche diverse moordzaken op. Dan Sommerdahl heeft de leiding over de onderzoeken. Hij staat erom bekend dat hij zich helemaal laat opslokken door zijn werk, en dat blijft niet zonder gevolgen.

Begraafplaats
Wanneer de zanger van een Deense rockband aan het begin van het nieuwe seizoen dood wordt aangetroffen op een begraafplaats, moeten Dan en zijn team aan het werk.

Rekening
Er lijken meerdere kandidaten te zijn die een rekening met het slachtoffer te vereffenen hadden. Dan zal zich tot het uiterste moeten inspannen, en onverwachtse wendingen kunnen niet worden uitgesloten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Sommerdahl Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV