NOS Explainer: zo ontstond de wooncrisis in Nederland

NOS Explainer: zo ontstond de wooncrisis in Nederland

<em>NOS Explainer</em>: zo ontstond de <em>wooncrisis</em> in Nederland Een ton overbieden, veel te veel huur betalen voor een bezemkast. Het is zelden zo onmogelijk geweest om een huis te kopen of huren. Hoe kan het dat je bijna niet meer aan een huis kan komen? NOS Explainer legt je uit hoe de wooncrisis is ontstaan. Dit is deel 1 van een grote special over de crisis op de woningmarkt. Deel 2 gaat in op de mogelijke oplossingen voor het probleem. Bekijk de video van NOS Explainer hierboven. Bekijk ook NOS Explainer: na twintig jaar is Afganistan terug bij af, hoe kan dat? Bekijk deze video » NOS Explainer: zo (on)eerlijk zijn de Paralympische Spelen Bekijk deze video » Video: Dit is hoe 9/11 de wereld heeft veranderd Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Explainer: zo ontstond de wooncrisis in Nederland

Een ton overbieden, veel te veel huur betalen voor een bezemkast. Het is zelden zo onmogelijk geweest om een huis te kopen of huren. Hoe kan het dat je bijna niet meer aan een huis kan komen? NOS Explainer legt je uit hoe de wooncrisis is ontstaan. Dit is deel 1 van een grote special over de crisis op de woningmarkt. Deel 2 gaat in op de mogelijke oplossingen voor het probleem.

Bekijk de video van NOS Explainer hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Explainer: zo ontstond de wooncrisis in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV