Simon Keizer en Britt Dekker ontsnappen tijdens Het Jachtseizoen niet alleen via land

Simon Keizer en Britt Dekker ontsnappen tijdens Het Jachtseizoen niet alleen via land

Het Jachtseizoen is geopend, Simon Keizer en Britt Dekker proberen uit de handen van de mannen van StukTV te blijven. Dat doen zij niet alleen via land...

<em>Simon Keizer</em> en Britt Dekker ontsnappen tijdens <em>Het Jachtseizoen</em> niet alleen via land Het Jachtseizoen is geopend, Simon Keizer en Britt Dekker proberen uit de handen van de mannen van StukTV te blijven. Dat doen zij niet alleen via land... HelikopterHet duo ontsnapt via een helikopter aan de mannen van StukTV: "Ik ben zo bang, maar het is wel cool", aldus Britt. Giel weet niet wat hij ziet wanneer hij de oranje overallen de lucht in ziet gaan: "Dit programma wordt steeds gekker." Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 11 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Giel de Winter tekent geslachtsdeel op gezicht van Stefan Jurriens (Het Jachtseizoen) Bekijk deze video » Het Jachtseizoen: stijgt helikopter Simon Keizer en Britt Dekker op tijd op? Bekijk deze video » Zaterdag te zien op SBS6: Het Jachtseizoen van StukTV Bekijk deze video »

Helikopter
Het duo ontsnapt via een helikopter aan de mannen van StukTV: "Ik ben zo bang, maar het is wel cool", aldus Britt. Giel weet niet wat hij ziet wanneer hij de oranje overallen de lucht in ziet gaan: "Dit programma wordt steeds gekker."

Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 11 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Simon Keizer en Britt Dekker ontsnappen tijdens Het Jachtseizoen niet alleen via land of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV