Kijk LIVE naar Unmute Us demonstratie in Amsterdam

Kijk LIVE naar Unmute Us demonstratie in Amsterdam

De hele evenementensector is opnieuw samengekomen om te demonstreren tegen het huidige coronabeleid. Het Unmute Us-protest is van start gegaan in Amsterdam, duizenden mensen lopen samen in een mars om aandacht te vragen voor de festival -en evenementensector.

Kijk LIVE naar <em>Unmute Us</em> demonstratie in <em>Amsterdam</em> De hele evenementensector is opnieuw samengekomen om te demonstreren tegen het huidige coronabeleid. Het Unmute Us-protest is van start gegaan in Amsterdam, duizenden mensen lopen samen in een mars om aandacht te vragen voor de festival -en evenementensector. BoosDe huidige coronamaatregelen zorgen ervoor dat dansen op een groot festival of drankjes doen in je favoriete club niet mogelijk zijn. De evenementensector is boos, zij zijn het niet eens met het feit dat er wel een Grand Prix met tienduizenden mensen gehouden kan worden, maar geen festivals of evenementen. Bekijk de video van NOS hierboven. Bekijk ook Video: Formule 1 Zandvoort heeft wat weg van festival zonder muziek Bekijk deze video » Bezoekers Grand Prix Zandvoort over drukte: "Het is net een festival zo" (video) Bekijk deze video » Zien: Fred van Leer woest om F1-drukte op Zandvoort: "Dikke middelvinger voor Mark & Hugo" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar Unmute Us demonstratie in Amsterdam

Boos
De huidige coronamaatregelen zorgen ervoor dat dansen op een groot festival of drankjes doen in je favoriete club niet mogelijk zijn. De evenementensector is boos, zij zijn het niet eens met het feit dat er wel een Grand Prix met tienduizenden mensen gehouden kan worden, maar geen festivals of evenementen.

Bekijk de video van NOS hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar Unmute Us demonstratie in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV