Willem Post over 9/11: "Het was een traumatische dag" (video)

Willem Post over 9/11: "Het was een traumatische dag" (video)

Het is precies 20 jaar geleden dat Al Qaeda met gekaapte vliegtuigen aanslagen pleegde op het World Trade Center in New York en het Pentagon nabij Washington. Willem Post en Maarten van Rossem hebben dagen opgesloten gezeten in een studio in Hilversum om het nieuws aan Nederland te brengen. "Het was een traumatische dag. Ons werd gevraagd om te voorspellen", aldus Post.

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

<em>Willem Post</em> over <em>9/11</em>: &quot;Het was een traumatische dag&quot; (video) Het is precies 20 jaar geleden dat Al Qaeda met gekaapte vliegtuigen aanslagen pleegde op het World Trade Center in New York en het Pentagon nabij Washington. Willem Post en Maarten van Rossem hebben dagen opgesloten gezeten in een studio in Hilversum om het nieuws aan Nederland te brengen. "Het was een traumatische dag. Ons werd gevraagd om te voorspellen", aldus Post. Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Video: dit staat er in geheime documenten die Joe Biden beschikbaar wil stellen over 9/11 Bekijk deze video » Hart van Nederland: Daan is zijn nagebouwde WTC kwijt aan de Amerikanen Bekijk deze video » Zien: Amerikaanse volkslied wordt gezongen tijdens herdenking twintig jaar 9/11 Bekijk deze video »
Nieuws :
Willem Post over 9/11: "Het was een traumatische dag" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willem Post over 9/11: "Het was een traumatische dag" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier