Het Jachtseizoen gemist? Britt en Simon ontsnappen aan StukTV door slimme truc

Het Jachtseizoen gemist? Britt en Simon ontsnappen aan StukTV door slimme truc

Hieronder zie je een fragment uit Het Jachtseizoen van zaterdag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv.

Simon Keizer en Britt Dekker zijn de mannen van StukTV te slim af doordat ze op tijd van auto wisselen én met een helikopter de eerste locatie verlaten!

<em>Het Jachtseizoen</em> gemist? Britt en Simon ontsnappen aan <em>StukTV</em> door slimme truc Hieronder zie je een fragment uit Het Jachtseizoen van zaterdag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv. Simon Keizer en Britt Dekker zijn de mannen van StukTV te slim af doordat ze op tijd van auto wisselen én met een helikopter de eerste locatie verlaten! Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Jachtseizoen gemist? Britt en Simon ontsnappen aan StukTV door slimme truc of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier