The Wheel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Wheel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Wheel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending The Wheel gemist? Rob Kemps blij met terugkomst Wiebe in het spel Bekijk deze video » Zien: Rob Kemps trots op The Wheel-kijkcijfers: "Ongekend" Bekijk deze video » The Wheel gemist? Arme Jack wordt buitenspel gezet Bekijk deze video » In het nieuwe spelprogramma The Wheel maakt Rob Kemps zijn presentatiedebuut. Een gigantisch wiel zorgt in dit spel voor veel onvoorspelbaarheid. Elke zaterdag om 21:25 uur op SBS6. WillekeurIn The Wheel draait het om een groot ronddraaiend wiel op een even gigantisch podium met zeven BN'ers en drie kandidaten die de strijd met elkaar aangaan. De willekeur van het wiel maakt dat het verloop van dit energieke en bloedstollende spel nooit te voorspellen is. AntwoordenIn het midden van het wiel is slechts plek voor één kandidaat, die het spel speelt zolang hij goede antwoorden geeft. Geeft hij een fout antwoord, dan bepaalt The Wheel wie de volgende vraag mag spelen. Dit kan een andere kandidaat zijn, maar óók dezelfde speler. ExpertiseDe BN'ers hebben allemaal een eigen expertise en zitten klaar om de deelnemers te helpen bij het beantwoorden van de vragen. Met deze week Henny Huisman, Samantha Steenwijk, Bobbi Eden, Frank Evenblij, Bert van Leeuwen, Jack Plooij en René Froger. 'The Wheel' met Snollebollekes' Rob Kemps is vanaf 11 september te zien Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe spelprogramma The Wheel maakt Rob Kemps zijn presentatiedebuut. Een gigantisch wiel zorgt in dit spel voor veel onvoorspelbaarheid. Elke zaterdag om 21:25 uur op SBS6.

Willekeur
In The Wheel draait het om een groot ronddraaiend wiel op een even gigantisch podium met zeven BN'ers en drie kandidaten die de strijd met elkaar aangaan. De willekeur van het wiel maakt dat het verloop van dit energieke en bloedstollende spel nooit te voorspellen is.

Antwoorden
In het midden van het wiel is slechts plek voor één kandidaat, die het spel speelt zolang hij goede antwoorden geeft. Geeft hij een fout antwoord, dan bepaalt The Wheel wie de volgende vraag mag spelen. Dit kan een andere kandidaat zijn, maar óók dezelfde speler.

Expertise
De BN'ers hebben allemaal een eigen expertise en zitten klaar om de deelnemers te helpen bij het beantwoorden van de vragen. Met deze week Henny Huisman, Samantha Steenwijk, Bobbi Eden, Frank Evenblij, Bert van Leeuwen, Jack Plooij en René Froger.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Wheel

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Wheel gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier