Heel Holland Bakt Nog een keer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt Nog een keer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt Nog een keer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na het warmdraaien in de eerste week staan de bakkers wederom in een frisse tent. Het is dan ook flink ijsberen geblazen... De bakkers maken deze week hun eigen signatuur tompoucen, een Charlotte Russe en een spectaculaire paté en croûte. TompoucenDe bakkers gaan van start met de signatuuropdracht: tompoucen. Een klassieker waar de bakkers hun eigen draai aan geven. Daarna gaan de bakkers verder naar de technische ronde. Ze krijgen de opdracht om een Charlotte Russe te maken. LekkenHet spektakelstuk op de tweede bakdag is een paté en croûte. De rand van de bakvorm bekleed je bij dit baksel met een laag dun deeg, de vulling mag daar beslist niet doorheen lekken. Vlees, vis, vegetarisch, er zijn verschillende vullingen mogelijk. En dan, de oven in en wachten tot ze gaar zijn... SpeldjeHet oordeel van de jury is onvermijdelijk. Welke kandidaat presteerde het minste en wie mag er deze week een Meesterbakker-speldje op het bakkersschort spelden? Video: De grote Khalid & Sophie Heel Holland Bakt Nog Een Keer Quiz Bekijk deze video » Zien: Nieuwe seizoen Heel Holland Bakt is "feest der herkenning" voor fans Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na het warmdraaien in de eerste week staan de bakkers wederom in een frisse tent. Het is dan ook flink ijsberen geblazen... De bakkers maken deze week hun eigen signatuur tompoucen, een Charlotte Russe en een spectaculaire paté en croûte.

Tompoucen
De bakkers gaan van start met de signatuuropdracht: tompoucen. Een klassieker waar de bakkers hun eigen draai aan geven. Daarna gaan de bakkers verder naar de technische ronde. Ze krijgen de opdracht om een Charlotte Russe te maken.

Lekken
Het spektakelstuk op de tweede bakdag is een paté en croûte. De rand van de bakvorm bekleed je bij dit baksel met een laag dun deeg, de vulling mag daar beslist niet doorheen lekken. Vlees, vis, vegetarisch, er zijn verschillende vullingen mogelijk. En dan, de oven in en wachten tot ze gaar zijn...

Speldje
Het oordeel van de jury is onvermijdelijk. Welke kandidaat presteerde het minste en wie mag er deze week een Meesterbakker-speldje op het bakkersschort spelden?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt nog een keer

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland Bakt Nog een keer gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier