Giel de Winter blij met Het Jachtseizoen-kijkcijfers: "Dit is lekker wakker worden" (video)

Giel de Winter blij met Het Jachtseizoen-kijkcijfers: "Dit is lekker wakker worden" (video)

De drie mannen Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt waren gisteren (11 september) voor het eerst met hun SBS6-programma Het Jachtseizoen op de buis te zien. Giel bedankt de trouwe fans die StukTV volgen op YouTube en is trots op de eerste kijkcijfers. Bekijk hieronder Giel's reactie op de kijkcijfers.

Je kunt de hele uitzending van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Giel de Winter</em> blij met <em>Het Jachtseizoen</em>-kijkcijfers: &quot;Dit is lekker wakker worden&quot; (video) De drie mannen Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt waren gisteren (11 september) voor het eerst met hun SBS6-programma Het Jachtseizoen op de buis te zien. Giel bedankt de trouwe fans die StukTV volgen op YouTube en is trots op de eerste kijkcijfers. Bekijk hieronder Giel's reactie op de kijkcijfers. Je kunt de hele uitzending van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. ZenuwachtigGiel was erg zenuwachtig voor de eerste uitzending waarin Simon Keizer en Britt Dekker meespeelden. Hij schreef eerder op Instagram: "Persoonlijk toch ineens enorm zenuwachtig voor dit moment. Fantastisch dat we de kans krijgen om Online en TV bij elkaar te brengen! Dankbaar voor deze kans! Enjoy! Ga jij kijken?!" Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zaterdag te zien op SBS6: Het Jachtseizoen van StukTV Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? Britt en Simon ontsnappen aan StukTV door slimme truc Bekijk deze video »
TV :
Giel de Winter blij met Het Jachtseizoen-kijkcijfers: "Dit is lekker wakker worden" (video)

Zenuwachtig
Giel was erg zenuwachtig voor de eerste uitzending waarin Simon Keizer en Britt Dekker meespeelden. Hij schreef eerder op Instagram: "Persoonlijk toch ineens enorm zenuwachtig voor dit moment. Fantastisch dat we de kans krijgen om Online en TV bij elkaar te brengen! Dankbaar voor deze kans! Enjoy! Ga jij kijken?!"

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Giel de Winter blij met Het Jachtseizoen-kijkcijfers: "Dit is lekker wakker worden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV