The Wheel gemist? Rob Kemps blij met terugkomst Wiebe in het spel

The Wheel gemist? Rob Kemps blij met terugkomst Wiebe in het spel

Zanger Rob Kemps verraste met winst in de wintereditie van De slimste mens en hield er een contract bij SBS6 aan over. In The Wheel debuteerde hij gisteren (11 september) met 714.000 kijkers. Dit energieke spelprogramma draait om een gigantisch wiel. Bekijk hieronder een fragment van The Wheel terug.

Lees verder onder de video.

<em>The Wheel</em> gemist? <em>Rob Kemps</em> blij met terugkomst <em>Wiebe</em> in het spel Zanger Rob Kemps verraste met winst in de wintereditie van De slimste mens en hield er een contract bij SBS6 aan over. In The Wheel debuteerde hij gisteren (11 september) met 714.000 kijkers. Dit energieke spelprogramma draait om een gigantisch wiel. Bekijk hieronder een fragment van The Wheel terug. Lees verder onder de video. BN'ers als hulplijnThe Wheel gaat om één kandidaat in het midden van een gigantisch draaiend wiel en zeven BN’ers op de rand met elk hun eigen categorie en expertise. Denk aan prominenten die verrassend veel weten over het Koningshuis of juist schrikbarend weinig van sterrenkunde. Het lot bepaalt de categorie en welke BN’er als hulplijn mag optreden. Als alle zeven genres zijn afgetikt volgt het finalespel. Bekijk hierboven een fragment met Wiebe in The Wheel. The Wheel is vanaf 11 september elke zaterdag om 21:25 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van The Wheel terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook 'The Wheel' met Snollebollekes' Rob Kemps is vanaf 11 september te zien Bekijk deze video » Giel de Winter blij met Het Jachtseizoen-kijkcijfers: "Dit is lekker wakker worden" (video) Bekijk deze video » Bekijk promo van satirische programma Spaanders met Patrick Lodiers Bekijk deze video »

BN'ers als hulplijn
The Wheel gaat om één kandidaat in het midden van een gigantisch draaiend wiel en zeven BN’ers op de rand met elk hun eigen categorie en expertise. Denk aan prominenten die verrassend veel weten over het Koningshuis of juist schrikbarend weinig van sterrenkunde. Het lot bepaalt de categorie en welke BN’er als hulplijn mag optreden. Als alle zeven genres zijn afgetikt volgt het finalespel. Bekijk hierboven een fragment met Wiebe in The Wheel.

The Wheel is vanaf 11 september elke zaterdag om 21:25 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van The Wheel terugkijken bij Gids.tvActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV