StukTV-mannen zien iemand anders aan voor Britt Dekker: "Ik word helemaal wappie" (video)

StukTV-mannen zien iemand anders aan voor Britt Dekker: "Ik word helemaal wappie" (video)

Gisteren, zaterdag 11 september, startte het programma Het Jachtseizoen op SBS6. Britt Dekker en Simon Keizer probeerden de mannen van StukTV voor te blijven en hebben daar zelfs een helikopter voor tot hun beschikking. Voordat ze in de helikopter stapten dachten de StukTV-mannen Stefan Jurriens en Thomas van de Vlugt dat zij Britt Dekker zagen, maar nee het was iemand anders in oranje kleding: "Dit meen je niet! Ik word helemaal wappie", zegt Thomas. Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hieronder.

Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 11 september wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>StukTV</em>-mannen zien iemand anders aan voor <em>Britt Dekker</em>: &quot;Ik word helemaal wappie&quot; (video) Gisteren, zaterdag 11 september, startte het programma Het Jachtseizoen op SBS6. Britt Dekker en Simon Keizer probeerden de mannen van StukTV voor te blijven en hebben daar zelfs een helikopter voor tot hun beschikking. Voordat ze in de helikopter stapten dachten de StukTV-mannen Stefan Jurriens en Thomas van de Vlugt dat zij Britt Dekker zagen, maar nee het was iemand anders in oranje kleding: "Dit meen je niet! Ik word helemaal wappie", zegt Thomas. Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hieronder. Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 11 september wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Jachtseizoen: stijgt helikopter Simon Keizer en Britt Dekker op tijd op? Bekijk deze video » Giel de Winter blij met Het Jachtseizoen-kijkcijfers: "Dit is lekker wakker worden" (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op StukTV-mannen zien iemand anders aan voor Britt Dekker: "Ik word helemaal wappie" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV