Buitenhof gemist? Aantal daklozen is de afgelopen tien jaar verdubbeld

Buitenhof gemist? Aantal daklozen is de afgelopen tien jaar verdubbeld

Je kunt ook deze hele aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

Zondag 12 september is stadsgeograaf Cody Hochstenbach in Buitenhof te gast. Hij heeft het over problemen in de steden: "Het aantal daklozen is de afgelopen tien jaar verdubbeld. Die kunnen geen twee ton betalen of drie ton betalen, die hebben gewoon behoefte aan een betaalbare huurwoning." Bekijk hieronder een fragment van de uitzending op zondag 12 september met Cody Hochstenbach.

<em>Buitenhof</em> gemist? Aantal daklozen is de afgelopen tien jaar verdubbeld Je kunt ook deze hele aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Zondag 12 september is stadsgeograaf Cody Hochstenbach in Buitenhof te gast. Hij heeft het over problemen in de steden: "Het aantal daklozen is de afgelopen tien jaar verdubbeld. Die kunnen geen twee ton betalen of drie ton betalen, die hebben gewoon behoefte aan een betaalbare huurwoning." Bekijk hieronder een fragment van de uitzending op zondag 12 september met Cody Hochstenbach. Bekijk ook Sylvana Simons bij Buitenhof: 'Mark Rutte krijgt lastig grip op nieuwe Kamerleden' Bekijk deze video » Sywert van Lienden is teleurgesteld in zichzelf: "Ik gebruik mijn deel voor goede doelen" (Buitenhof) Bekijk deze video »
TV :
Buitenhof gemist? Aantal daklozen is de afgelopen tien jaar verdubbeld


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Buitenhof gemist? Aantal daklozen is de afgelopen tien jaar verdubbeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV