WNL Op Zondag gemist? Ziekenhuisdirecteur Peter Langenbach tegen vaccinatieplicht in de zorg

WNL Op Zondag gemist? Ziekenhuisdirecteur Peter Langenbach tegen vaccinatieplicht in de zorg

WNL op Zondag is weer helemaal terug! Ziekenhuisdirecteur Peter Langenbach van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam is te gast en tegen een vaccinatieplicht voor zorgpersoneel. Ook is hij niet voor verplichte registratie.

"Vaccinatie biedt geen veiligheid"
Peter: "Wel of niet laten vaccineren is gewoon een autonome keuze van mensen, ook voor zorgpersoneel", zegt hij in WNL Op Zondag. Hij is van mening dat je geen veilige zorg kan bieden omdat je gevaccineerd bent: "Ook als je gevaccineerd bent, kan je het virus overdragen aan patiënten."

Naast Peter Langenbach waren ook CDA-leider Wopke Hoekstra, schrijver Leon de Winter, ACP-voorzitter Gerrit van de Kamp en medisch ethicus Heleen Dupuis te gast.

Bekijk het WNL Op Zondag-fragment hieronder terug.

<em>WNL Op Zondag</em> gemist? Ziekenhuisdirecteur <em>Peter Langenbach</em> tegen vaccinatieplicht in de zorg WNL op Zondag is weer helemaal terug! Ziekenhuisdirecteur Peter Langenbach van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam is te gast en tegen een vaccinatieplicht voor zorgpersoneel. Ook is hij niet voor verplichte registratie. "Vaccinatie biedt geen veiligheid"Peter: "Wel of niet laten vaccineren is gewoon een autonome keuze van mensen, ook voor zorgpersoneel", zegt hij in WNL Op Zondag. Hij is van mening dat je geen veilige zorg kan bieden omdat je gevaccineerd bent: "Ook als je gevaccineerd bent, kan je het virus overdragen aan patiënten." Naast Peter Langenbach waren ook CDA-leider Wopke Hoekstra, schrijver Leon de Winter, ACP-voorzitter Gerrit van de Kamp en medisch ethicus Heleen Dupuis te gast. Bekijk het WNL Op Zondag-fragment hieronder terug. Bekijk ook Burgemeester Ahmed Marcouch over wapenbezit: ''Straffen te laag'' Bekijk deze video » Zien: Ruud Koornstra presenteert zijn aangrijpende klimaatdocumentaire Bekijk deze video »
TV :
WNL Op Zondag gemist? Ziekenhuisdirecteur Peter Langenbach tegen vaccinatieplicht in de zorgActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV