Zien: Grote ontlading 18-jarige Emma Raducanu na winnen US Open

Zien: Grote ontlading 18-jarige Emma Raducanu na winnen US Open

De 18-jarige Emma Raducanu heeft het tennistoernooi US Open gewonnen. Het is de eerste keer ind e geschiedenis van het toernooi dat iemand die niet automatisch mee mocht doen, uiteindelijk de finale wint. En dat is ook nog eens gelukt zonder ook maar één set te verliezen. De jonge Britse stond op plek 150 van beste tennissers van de wereld. Doordat ze deze wedstrijd heeft gewonnen, schuift ze ineens naar plek 23.

Bekijk hieronder de video van Het Jeugdjournaal.

Zien: Grote ontlading 18-jarige Emma Raducanu na winnen <em>US Open</em> De 18-jarige Emma Raducanu heeft het tennistoernooi US Open gewonnen. Het is de eerste keer ind e geschiedenis van het toernooi dat iemand die niet automatisch mee mocht doen, uiteindelijk de finale wint. En dat is ook nog eens gelukt zonder ook maar één set te verliezen. De jonge Britse stond op plek 150 van beste tennissers van de wereld. Doordat ze deze wedstrijd heeft gewonnen, schuift ze ineens naar plek 23. Bekijk hieronder de video van Het Jeugdjournaal. Bekijk ook Live stream loting Europa League-groepsfase met PSV (vrijdag 27 augustus) Bekijk deze video » US Open: Botic Van De Zandschulp maakt het Daniil Medvedev lastig (samenvatting kwartfinale) Bekijk deze video » Botic van de Zandschulp reageert bij Op1 op uitschakeling: "Ben nu teleurgesteld" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Grote ontlading 18-jarige Emma Raducanu na winnen US Open


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Grote ontlading 18-jarige Emma Raducanu na winnen US Open of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV