FBI geeft geheim document 9/11 vrij: ''Dit was de rol van de overheid''

FBI geeft geheim document 9/11 vrij: ''Dit was de rol van de overheid''

Op verzoek van president Biden is er een geheim document van de FBI vrijgegeven over de aanslagen van 9/11. De komende dagen zal er nog meer informatie bekend worden. Volgens de FBI is er geen bewijs dat de overheid een rol heeft gespeeld in de aanslagen.

Bekijk hieronder de video van NOS Stories.

<em>FBI</em> geeft geheim document 9/11 vrij: ''Dit was de rol van de overheid'' Op verzoek van president Biden is er een geheim document van de FBI vrijgegeven over de aanslagen van 9/11. De komende dagen zal er nog meer informatie bekend worden. Volgens de FBI is er geen bewijs dat de overheid een rol heeft gespeeld in de aanslagen. Bekijk hieronder de video van NOS Stories. Bekijk ook Zien: Steeds meer militairen weg uit Kabul Bekijk deze video » Bizar: Er zijn tientallen bruinvissen aangespoeld op de Wadden Bekijk deze video » Video: groot verschil in aantallen mensen per stad tijdens demonstratie Unmute Us Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op FBI geeft geheim document 9/11 vrij: ''Dit was de rol van de overheid'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV