Heleen van Royen over kinderdroom: ''Eindelijk in vervulling''

Heleen van Royen over kinderdroom: ''Eindelijk in vervulling''

De succesvolle schrijfster Heleen van Royen droomde als kind van een carrière als actrice. Haar moeder stelde voor om mee te doen aan een aantal oriëntatiedagen van de toneelschool, maar toen bleek dat het toch niks voor haar was. Nu komt haar droom alsnog uit en mag ze een klein rolletje spelen in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden.

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.

<em>Heleen van Royen</em> over kinderdroom: ''Eindelijk in vervulling'' De succesvolle schrijfster Heleen van Royen droomde als kind van een carrière als actrice. Haar moeder stelde voor om mee te doen aan een aantal oriëntatiedagen van de toneelschool, maar toen bleek dat het toch niks voor haar was. Nu komt haar droom alsnog uit en mag ze een klein rolletje spelen in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. Bekijk ook Loiza Lamers over eigen docu: ''Het is zwaar om transgender te zijn'' Bekijk deze video » Temptation Island-Wouter over Chelsy: ''Zij is gewoon Pornhub'' Bekijk deze video » Zien: Rolf Sanchez wordt het zwembad in gegooid Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heleen van Royen over kinderdroom: ''Eindelijk in vervulling'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV